Wednesday, September 15, 2010

.....
Treenien jälkeen janottaa ja kajaali valuu silmiin. Sitten mennään bisselle. Suoraan bisselle, kulkematta suihkun kautta. Huudetaan että nämä tytöt ei pese selkää! Huudetaan kaikissa väreissä rumaan ääneen. Noustaan porukalla yläkertaan baarin puolelle, sinne missä on kapeat penkit ja pistävä haju. Ja siellä on taas pari äijää. Niihin ei voi luottaa. Saattavat äityä tunkemaan pöytiin. Tunkemaan vaikka sanotaan ettei kiinnosta. Vaikka sanotaan kuinka monta kertaa. Niinpä potkaistaan kokeilumielessä yhdeltä pää pois. Varovasti. Tunnustellaan, mitä muut siihen sanoo. Ei sano mitään. Juo vaan olutta kuin ei olisi koskaan kavereita oltukaan. Sellaisia ne on. Ei niihin voi luottaa. Otetaan vauhtia ja lahdataan muutkin, kun tarjoilija nyt kerran viipyy. Hakee varmaan uutta kaljasäiliötä. Ne ovat painavia. Kyllä siinä hetki kestää kun sellaisen yksinään kantaa ja kiinnittää oluthanoihin ja tarkistaa että istuu tiukasti ja suihkii. Pitää olla tarkkana muuten menee katteet.

Nyt ovat hengettömiä kaikki. Kahdella pää pois, yksi retkottaa taaksepäin. Sen kaula prutkuttaa hiljalleen. Niinkuin paskasti huollettu suihkulähde, sanon ja meillä on hauskaa. Hetken päästä ehdotetaan ruumiiden kokoamista. Kaikki kannattavat. Paitsi Raper’s Twist, kun sillä on bisse kesken. Aletaan yhdessä tuumin etsiä päitä lattialta ja sovitella niitä sopiviin olkiin. Yksi löytyy roskiksesta, mikä osuma! Kaikilla on niin mukavaa. Joku löytää pään, jolla ei ole tukkaa mutta silti hassut viikset. Ne se liimaa nenänsä alle. Hyvin pukevat, sir. Ehkä sinun pitäisi harkita tuomarin töitä. Mutta leikki sikseen. Täytyy asetella ruumiit ryyppyasentoihin. Noin, irtopäät vastakkain, yksi nojalleen käden varaan. Oikein mallikasta. 

Istutaan viettämän iltaa. Puhutaan tyhjää, haetaan yhdet, sitten vielä yhdet ja puhutaan asiaa. Mutta kuolleet eivät suostu pysymään paikoillaan. Niillä ei ole minkäänlaista ryhtiä. Eivät kestä ryyppäämistä, vaan rupevat horjahtelemaan. Nojailevat meihin kuin yrittäisivät lämpätä, vaikka eivät enää kykene. Yhden käsi vierähtää Robo Cuntin niskalle. Sellaista ei voi sallia. Ei edes vainaalta. Käsi on nostettava paikoilleen, mutta se lörpsyy ja heilahtelee ja tarjoilija tulee kysymään jos muut asiakkaat häiritsevät. Ei yhtään, vastataan. Ei tod mitään mitä ei pystyttäisi itse hoitamaan. Huitaistaan harmittomasti kädellä ja virnistetään. Otetaan vielä kunniakierros ja jatketaan klubille.

No comments:

Post a Comment